Leistert: de ideale vakantie voor families

Leistert: de ideale vakantie voor families

Leistert: de ideale vakantie voor families

Elk jaar is het weer gedoe. Je wil een vakantie boeken, maar iedereen wil iets anders. De kinderen willen een zwembad, je partner een strand en jij wil eigenlijk gewoon een leuke stad bezoeken en lekker eten. Wat nu als je al die dingen kunt combineren in een vakantie, en ook nog voor een mooie prijs? Bij Leistert kan het.

Leistert

Leistert is een vakantiepark in Limburg. Je vindt er werkelijk van alles:

  • eindeloos veel recreatie voor de kids
  • genoeg te doen voor jou en je partner
  • allerlei soorten accommodaties om uit te kiezen

Voor de kids

We geven het niet graag toe, maar wanneer je als ouder een vakantie boekt dan richt je deze toch vooral in op de kinderen. Maar waarom eigenlijk? Jij verdient ook een mooie vakantie! Het is natuurlijk lastig om die twee te combineren, maar het kan wel degelijk. Bij Leistert heb je de mogelijkheid om je kinderen te laten vermaken terwijl jij even achterover leunt met een mooi boek.

Leistert heeft een recreatieteam waar jouw kinderen zich prima mee kunnen vermaken. Ondertussen kun jij langs het zwembad of bij het strand een boek lezen. Of ga lekker uit eten met je partner en zorg zo voor een momentje voor jullie tweetjes. 

Leistert

Soorten accommodaties

Niet elke Nederlander houdt van kamperen. Dat is ook helemaal niet erg. Bij Leistert hebben ze daarom volop keuze tussen niet alleen kampeerplekken maar ook chalets, bungalows, cabins en glampingtenten.

Categorie:Vakantie Tags ,